GEBRUIKSVRIENDELIJK VOOR ZOWEL
PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN

MEER INFO

Betonherstelling in een handomdraai

Weinige ontwikkelingen zijn zo gevaarlijk voor de gezondheid van gebouwen als betonschade. Deze schade kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld chemische aantasting, agressieve vloeistoffen, gassen of vochtinsijpeling. Dit leidt tot betonrot en corrosie, waardoor het beton zal afscheuren of afbrokkelen. Gelukkig kan Arnaud Epoxy u helpen met betonherstelling te Wommelgem. Met een vakkundige aanpak garanderen we een duurzame herstelling, waardoor uw beton na afloop weer als nieuw is.

Voorkomen beter dan genezen

Maar natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom kan Arnaud Epoxy ook instaan voor de bescherming van uw beton. Door middel van speciale coating of een transparant waterwerend product zorgt dit bedrijf ervoor dat uw betonmaterialen een leven lang meegaan. Zo kiest u voor een optimale veiligheid van de aanbouw.

Voor verdere vragen neemt u gerust contact op

Hebt u nog vragen over onze betonherstellingen te Wommelgem of wil u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met Arnaud Epoxy voor meer info over de betonvloeren. De offerte is steeds geheel vrijblijvend en gratis. Aarzel dus niet om contact op te nemen.