Wilt u graag meer informatie ontvangen over gietvloeren, polyurethaanvloeren of epoxyvloeren? Heeft u andere specifieke vragen voor ons? Shoot! Wij bieden graag onze kennis, kunde en ervaring aan om u verder te helpen.


Contact 0475 38 25 53

COATINGS

Kwaliteitsbescherming van vloeren en muren

Arnaud Epoxy biedt twee epoxy coatings aan waarmee u uw vloeren en muren in ere houdt of herstelt. Onze epoxy coating en epoxy topcoating garanderen de kwaliteitsbescherming van uw vloeren en muren. 

Epoxy coating

Epoxy coating is een tweecomponenten-epoxyverf voor industrieel gebruik. De verf is een beschermende laag voor vloeren en muren. Ze beschermt tegen petroleum, diesel, motorolie en zuren in garages, ateliers, drukkerijen, opslagplaatsen en ondergrondse parkings. Deze epoxycoating is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en eventueel te combineren met flakes of quartskorrel (antislip). 

Indien een egale vloer geen hoofdzaak is en u enkel een duurzame bescherming of een goede antislipvloer wenst, dan is dit product de ideale oplossing voor u. Voor een mooi egaal resultaat is een vlakke ondergrond vereist, die eventueel door onze vakmannen gecreëerd kan worden met een epoxy egalisatielaag. 

Epoxy topcoating

Epoxy topcoating is een toplaag met 1 of 2 componenten die aangebracht wordt als eindlaag op een nieuw geplaatste epoxyvloer. De laag moet de epoxyvloer bescherming bieden tegen vuil en indringend vocht. 

Deze topcoat is in de meeste RAL-kleuren te verkrijgen met matte of glanzende afwerking. Deze topcoat is de oplossing bij uitstek om oude epoxygietvloeren er weer helemaal als nieuw te laten uitzien en om relatief snel en eenvoudig de stijl van uw interieur te veranderen. Wilt u uw bedrijfsruimte, winkel of horecazaak in een nieuw jasje steken? Of heeft u gewoon zin in een nieuw kleurtje? Eén adres!


Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze materialen en onze mogelijkheden? Hier vindt u de vragen die ons het meest gesteld worden en de bijhorende antwoorden.

Uiteraard kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte op maat.