GEBRUIKSVRIENDELIJK VOOR ZOWEL
PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN

MEER INFO

Gebruiksvriendelijke epoxgietvloeren

Arnaud Epoxy is een epoxyvloerspecialist te Wommelgem. Epoxygietvloeren winnen de laatste jaren meer en meer aan populariteit. En dat is niet meer dan terecht als u weet over welke handige eigenschappen deze vloermaterialen beschikken. De epoxylaag is zo'n 2 à 3 millimeter dik, en wordt aangebracht op een draagvloer uit chape, beton, tegel of hout.

Slijtvast

Dankzij de grote slijtvastheid van de epoxygietvloer is deze resistent tegen motorolie, petroleum, diesel, alkali en zuren. Daarom is de epoxyvloer vooral populair in garages en werkplaatsen, maar ook bijvoorbeeld in de farmaceutische industrie.

Verschillende kleurmogelijkheden

Toch is de epoxyvloer ook ideaal voor particulieren. Dankzij de strakke en mooie lijn, en de vele verschillende kleurmogelijkheden kan dit de perfecte vloer voor uw privéwoning zijn. Een ander groot voordeel is ook de snelle uitharding. Na amper twaalf uur is de vloer al gebruiksklaar.

Onderhoudsvriendelijk

Omdat er zo goed als niets in deze vloer doordringt, is ook het onderhoud een koud kunstje. Met een droog of vochtig doekje kan u de meeste vlekken al volledig verwijderen. Geïnteresseerd in een epoxyvloer in Wommelgem? Contacteer dan snel Arnaud Epoxy en zij stellen graag een vrijblijvende offerte op.