Wilt u graag meer informatie ontvangen over gietvloeren, polyurethaanvloeren of epoxyvloeren? Heeft u andere specifieke vragen voor ons? Shoot! Wij bieden graag onze kennis, kunde en ervaring aan om u verder te helpen.


Contact 0475 38 25 53

Gietvloeren

Een gietvloer staat voor sterkte, duurzaamheid, en beperkt onderhoud.

Een epoxygietvloer is een naadloze toplaag van twee à drie millimeter dik die wordt aangebracht op een bestaande draagvloer. De laag kan worden aangebracht op onder andere chape, beton, polybeton, tegelvloeren en houten vloeren.

Gegoten epoxy levert een zeer slijtvaste vloer met een afsluitlaag die bestendig is tegen motorolie, petroleum, diesel, alkaliën en zuren. De vloer wordt daarom veel geplaatst in werkplaatsen, garages, farmaceutische industrie en (elektrische) centrales. 

Door zijn strakke en mooie lijn komt deze vloer meer en meer in de belangstelling bij particulieren voor bijvoorbeeld badkamer, garage, berging, slaapkamer, keuken of living. Bovendien is deze vloer verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Voordelen van gietvloeren bij Arnaud Epoxy

  • De ideale vloer voor werkplaatsen en andere plekken waar een vloer het hard te verduren heeft. Epoxygietvloeren zijn bestand tegen bijtende producten.
  • Door de epoxy te impregneren met flakes of quartskorrel en met een glanzende of matte toplaag is de vloer ook zeer geschikt voor in de woning.
  • Deze vloer hardt zeer snel uit. Na ongeveer 12 uur bij minimum 18 graden is de vloer bewandelbaar (maar nog niet volledig uitgehard)! U dient er wel rekening mee te houden dat, ongeacht de oppervlakte, de vloer in drie lagen wordt opgebouwd. Iedere laag vereist een uitharding van twaalf uur!
  • Deze vloeren vereisen erg weinig onderhoud, aangezien er niets in de vloer kan dringen. Reinigen met een droge of vochtige doek volstaat.

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze materialen en onze mogelijkheden? Hier vindt u de vragen die ons het meest gesteld worden en de bijhorende antwoorden.

Uiteraard kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte op maat.