• slide1
  Laat u vloeren door
  echt vakmanschap
  ARNOUD EPOXY

  Epoxyvloeren, gietvloeren, polyurethaanvloeren,
  troffelvloeren, steentapijt, trapbekleding, …
  U vindt het allemaal bij Arnoud Epoxy in Wommelgem.
  Contact +32 (0)3 369 19 00

Onze diensten

VLOEREN

VLOEREN

Epoxyvloeren, gietvloeren, polyurethaanvloeren, troffelvloeren, steentapijt, trapbekleding, … U vindt het allemaal bij Arnaud Epoxy in Wommelgem. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden en vind de ideale vloer voor uw woning of uw pand.
COATINGS

COATINGS

Arnaud Epoxy biedt twee epoxy coatings aan waarmee u uw vloeren en muren in ere houdt of herstelt. Onze epoxy coating en epoxy topcoating garanderen de kwaliteitsbescherming van uw vloeren en muren.
BETONHERSTELLINGEN

BETONHERSTELLINGEN

Betonschade kan verschillende oorzaken hebben, zoals chemische aantasting, agressieve vloeistoffen, gassen en indringend vocht. Problemen als deze onbehandeld laten, kan leiden tot betonrot en corrosie van het wapeningsstaal.

Laat u vloeren door echt vakmanschap

Epoxyvloeren, gietvloeren, polyurethaanvloeren, troffelvloeren, steentapijt, trapbekleding, … U vindt het allemaal bij Arnaud Epoxy in Wommelgem. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve vloeren in kunststof zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van vakkundig uitgevoerd werk. De vakmannen van Arnaud Epoxy weten de beste materialen uit te kiezen en bovendien beschikken alle medewerkers over de nodige ervaring en diploma’s/certificaten. Wij kennen dan ook de meest effectieve en efficiënte werkwijzen om van uw vloerwerken een waar succes te maken. 

Bij Arnaud Epoxy voeren we opdrachten uit in alle maten en vormen voor industrie, horeca, winkels en particulieren. Bovendien gaan we er prat op al onze klanten een persoonlijke behandeling op maat te kunnen bieden. U kunt bij ons dus terecht met al uw vragen en wensen. 

Uiteenlopende soorten vloeren

Arnaud Epoxy is gespecialiseerd in epoxyvloeren en epoxy trapbekleding, maar u kunt bij ons ook terecht voor andere gietvloeren, polyurethaanvloeren, steentapijt en troffelvloeren. Deze kunnen gelegd worden op een betonnen vloer, op chape en zelfs op oude tegel- of parketvloeren. Indien nodig egaliseren we eerst de ondervloer zodat u kunt genieten van een optimaal eindresultaat. Bovendien bieden we verschillende beschermende coatings aan en verzorgen we alle mogelijke betonherstellingen. 

Onze vloeren kunnen tegen meer dan een stootje, wat ze geschikt maakt voor het meest intensieve gebruik zoals in industriegebouwen, restaurantkeukens, winkels en andere commerciële ruimten. Dankzij de vele voordelen die gietvloeren hebben in vergelijking met traditionele tegelvloeren of parket, duiken gietvloeren ook steeds vaker op in privéwoningen

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze materialen en onze mogelijkheden? Hier vindt u de vragen die ons het meest gesteld worden en de bijhorende antwoorden.

Uiteraard kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte op maat.


Onze troeven

 1. Werkzaam in heel Benelux

  Arnaud Epoxy is werkzaam in heel de Benelux.

 2. Geschikt voor intensief gebruik

  Onze vloeren kunnen tegen meer dan een stootje, wat ze geschikt maakt voor het meest intensieve gebruik zoals in industriegebouwen

 3. Duurzaam

  De vloeren van Arnaud Epoxy zijn duurzaam en bestand tegen vrijwel elke verontreiniging

 4. Kleurrijk

  Onze vloeren zijn uitvoerbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Wij garanderen met andere woorden een volledig gepersonaliseerd interieur door tientallen tinten aan te bieden.

 5. Naadloos

  Gietvloeren hebben geen naden die kunnen afbrokkelen of die vocht en vuil kunnen verzamelen.

 6. Coatings

  Onze epoxy coating en epoxy topcoating garanderen de kwaliteitsbescherming van uw vloeren en muren.

Contacteer ons gerust voor meer informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en geven u maar al te graag meer uitleg over onze werkwijze, onze materialen en onze diensten. Ook voor een offerte op maat kunt u bij onze vakmannen terecht.

Contact