Wilt u graag meer informatie ontvangen over gietvloeren, polyurethaanvloeren of epoxyvloeren? Heeft u andere specifieke vragen voor ons? Shoot! Wij bieden graag onze kennis, kunde en ervaring aan om u verder te helpen.


Contact 0475 38 25 53

RAL-kleuren

Arnaud Epoxy legt vloeren in alle RAL-kleuren.

Met meer dan 200 tinten beschikbaar betekent het RAL-kleurensysteem een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden om uw vloer te personaliseren. 

Een unieke kleur om winkels, horecazaken, galerijen, ateliers, showrooms en andere commerciële ruimten een geheel eigen imago en stijl aan te meten. Om kantoorruimten van een fris en aantrekkelijk interieur te voorzien dat de werksfeer bevordert. Om verschillende ruimten in uw woning van een eigen identiteit te voorzien die uw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt.

U kan uiteraard ook verschillende kleuren combineren voor verschillende onderdelen van een vloer, of een trap (in epoxy) laten uitvoeren in meerdere kleuren. 

Het RAL-kleurensysteem

Het systeem van de RAL-kleuren werd in 1927 ontwikkeld door een instantie van de Duitse overheid, het ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. Vandaag wordt het systeem beheerd door het Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V. De RAL-kleuren zijn uitgegroeid tot een standaard voor kleurtinten die wereldwijd gebruikt wordt bij ontwerp en productie in de industrie, bouw en verkeersveiligheid.

In 1927 telde het systeem 40 kleuren, vandaag zijn dat er meer dan 200. Elk van de hoofdcategorieën telt talrijke onderliggende tinten. Maak uw keuze!

Meer informatie en details van de individuele kleuren vindt u op www.ralkleuren.com en Wikipedia.