GEBRUIKSVRIENDELIJK VOOR ZOWEL
PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN

MEER INFO

Steentapijt in alle kleuren en vormen

Arnaud Epoxy staat dag na dag klaar om u te helpen met de aanleg van een strakke en moderne gietvloer. Eén van de specialiteiten is de plaatsing van steentapijt in Wommelgem. Steentapijt is een bijzonder veelzijdig materiaal, waarmee kleurcombinaties en ontwerpen geheel volgens smaak worden samengesteld.

Alle kleuren mogelijk

Steentapijt bestaat uit gewassen, gedroogde, op maat gezeefde en afgeronde steentjes die gekleurd worden. Het gevolg van die eenvoudige samenstelling, is dat er qua kleur zo goed als alles mogelijk is. Steentapijt is dus zeer personaliseerbaar. Ideaal voor een bedrijfsvloer, maar ook voor een terras, balkon of betontrap.

Gemakkelijk te onderhouden

Dankzij de makkelijke onderhoudswerken van deze vloer, is het een veelgevraagd product voor showrooms en expositieruimten, maar laat het u vooral ook niet afschrikken om steentapijt aan te leggen in uw privéwoning, bijvoorbeeld in uw woonkamer of inkomhal. Dergelijke vloer is trouwens niet vatbaar voor allergische stoffen.

Snelle plaatsing

De plaatsing gebeurt door Arnaud Epoxy volgens de regels van de kunst. Na amper 24 uur mag u de vloer al betreden en na 48 uur is het materiaal volledig klaar voor ingebruikname. Bent u overtuigd en wil u een steentapijt in Wommelgem laten plaatsen in uw woning of bedrijf? Contacteer dan snel Arnaud Epoxy en zij doen het nodige voor uw vloer.