Wilt u graag meer informatie ontvangen over gietvloeren, polyurethaanvloeren of epoxyvloeren? Heeft u andere specifieke vragen voor ons? Shoot! Wij bieden graag onze kennis, kunde en ervaring aan om u verder te helpen.


Contact 0475 38 25 53

Wij staan sterk in hoogwaardige vloeren, u staat sterk op onze vloeren

Epoxyvloeren, gietvloeren, polyurethaanvloeren, troffelvloeren, steentapijt, trapbekleding, … U vindt het allemaal bij Arnaud Epoxy in Wommelgem. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden en vind de ideale vloer voor uw woning of uw pand. 

Epoxyvloeren en meer

Wij leggen epoxyvloeren, gietvloeren, polyurethaanvloeren, troffelvloeren en steentapijt. Wij verzorgen vloeren met beschermende en renoverende coatings zodat u kunt genieten van een duurzaam eindresultaat. Ook voor professionele betonherstellingen kunt u rekenen op het vakmanschap van Arnaud Epoxy. 

Naadloos

Gietvloeren hebben geen naden die kunnen afbrokkelen of die vocht en vuil kunnen verzamelen. Bij de randen kunnen we dit makkelijk vermijden door de vloer naadloos te laten overgaan in plinten of door eventueel traptreden te voorzien in hetzelfde materiaal. 

Kleurrijk

Onze vloeren zijn uitvoerbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Wij garanderen met andere woorden een volledig gepersonaliseerd interieur door tientallen tinten aan te bieden. De kleur die u verkiest kunnen we bovendien ook voorzien door een coating aan te brengen. Een nieuwe, frisse vloerkleur is eenvoudiger dan u denkt! 

Weerbaar

De vloeren van Arnaud Epoxy zijn duurzaam en bestand tegen vrijwel elke verontreiniging. Zelfs petroleum, andere chemicaliën, zuren en alkaliën tasten onze kwalitatieve vloeren niet aan. Door een beschermende coating aan te brengen, worden onze vloeren bovendien nog meer krasbestendig. 

Eenvoudig

Een epoxyvloer, polyurethaanvloer, troffelvloer of steentapijt heeft weinig onderhoud nodig. Een stofzuiger of een vochtige doek zijn genoeg om vuil te verwijderen aangezien vloeistof niet in deze vloeren kan dringen.

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze materialen en onze mogelijkheden? Hier vindt u de vragen die ons het meest gesteld worden en de bijhorende antwoorden.

Uiteraard kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte op maat.