Wilt u graag meer informatie ontvangen over gietvloeren, polyurethaanvloeren of epoxyvloeren? Heeft u andere specifieke vragen voor ons? Shoot! Wij bieden graag onze kennis, kunde en ervaring aan om u verder te helpen.


Contact 0475 38 25 53

BETONHERSTELLINGEN

Betonschade kan verschillende oorzaken hebben, zoals chemische aantasting, agressieve vloeistoffen, gassen en indringend vocht. Problemen als deze onbehandeld laten, kan leiden tot betonrot en corrosie van het wapeningsstaal, met afbrokkelen of afscheuren van het beton tot gevolg. Een vakkundige aanpak is noodzakelijk wilt u kunnen genieten van een duurzame herstelling. Doe daarom beroep op de experten van Arnaud Epoxy uit Wommelgem voor uw kleine of grote betonherstellingen en geniet binnen de afgesproken tijdspanne van een subliem resultaat. 

Om de levensduur van uw betonnen constructie te verhogen, raden we steeds beschermingsopties aan die materiaalverwering afremmen. We brengen een beschermende coating (in een RAL-kleur naar wens) of een transparant waterwerend product aan op het beton waardoor de indringing van vocht en gassen beperkt wordt, wat dan weer de levensduur van uw beton verhoogt.


Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze materialen en onze mogelijkheden? Hier vindt u de vragen die ons het meest gesteld worden en de bijhorende antwoorden.

Uiteraard kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte op maat.